MY SOCIALS

Heel eerlijk, social media vind ik echt heel leuk, maar is niet mijn sterkste kant. Ik zou het leuk vinden als we kunnen connecten via LinkedIn of als je mij volgt op Pinterest. Het is namelijk nooit te laat om te werken aan je minder sterke kanten.

LINKEDIN

Mijn zakelijke netwerk; in mijn LinkedIn-netwerk staan alleen mensen die ik persoonlijk heb ontmoet. Goed contact en de juiste klik met iemand hebben vind  ik belangrijk in een (zakelijke) relatie.

PINTEREST

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dat is Pinterest voor mij. Een verzameling van alles wat bij mij past en wat ik mooi vind. Mijn zakelijke pin-bord bestaat nog niet zo lang en zal steeds verder gevuld worden met mooi beeldmateriaal.

FACEBOOK

Facebook zie ik zelf meer in de particuliere sfeer, maar blijft ook zeker een platform om  mensen te ontmoeten. Dit medium is opgezet om mijn doelgroep voor  interieur design te bereiken.

INSTAGRAM

Voor mij nog een onbekend platform, maar hopelijk snel net zo "verslaafd" als het Pinterest bord. Als iemand naast mijn dochter nog tips heeft, dan hou ik mij aanbevolen!

FOLLOW ME

FOLLOW ME

FOLLOW ME

[video] WAT DOET SOCIAL MEDIA MET JE  HERSENEN?

<

© 2020 Copyright Bureau Rockers

Privacy & Cookie Policy