EXPERTISES

ex·per·ti·se (de; v; meervoud: expertises, expertisen)

 

Er wordt gezegd dat expertise met de jaren komt. Een expert moet iets dus heel vaak oefenen, voordat dat als expertise gezien kan worden. In veel expertisedomeinen is het normaal om te spreken over minimaal 10 jaar of 10.000 uur aan oefeningen voordat er sprake is van expertise. Expertise geeft het onderscheid tussen échte experts en mensen die net beginnen in een bepaald vak. Expertise wordt ook wel deskundigheid of vakbekwaamheid genoemd.

(bron:  vandale.nl / ensie.nl)

CORPORATE DESIGN

Simpel gezegd houdt dit het vormgeven van een visuele identiteit voor een bedrijf of merk in. Denk hierbij niet alleen aan een logo, maar ook alle overige communicatie-uitingen. De corporate identity weerspiegelt de missie en visie van een onderneming.

BRANDING

Branding heeft als doel het vergroten van je naamsbekendheid en het ondersteunen van je marketingactiviteiten. Een voorbeeld hiervan kan sponsoring of een klantendag zijn. Elke vorm van interactie met je doelgroep bepaalt de waarneming van je merk.

WEBDESIGN

Webdesign is meer dan alleen een grafisch ontwerp van een website. Ook de technische aspecten en gebruikersverwachtingen worden meegenomen in het ontwerpproces. Hierbij zijn de gebruikersinterface (UI) en user experience (UX) een belangrijk onderdeel.

(CREATIVE) DESIGN THINKING

Design thinking geeft de juiste balans tussen analytisch en intuïtief denken. Ik werk vanuit het door Stanford University opgezette model wat bestaat uit 5 fasen:

1. Empathize (probleem doorgronden)

2. Define ((probleem vaststellen)

3. Ideate (oplossingen bedenken)

4. Prototype (oplossingen ontwikkelen)

5. Test (oplossingen uitproberen)

INTERIOR DESIGN

Interieurontwerp heeft vooral te maken met beleving en inleving. Als interieurontwerper probeer ik altijd de juiste balans te zoeken tussen de wensen van de opdrachtgever, het budget en de toegepaste materialen. Door het gebruik van programma's als SketchUp is een benadering van de realiteit zeer goed haalbaar.

PROJECTSUPPORT

Als projectondersteuner ben ik verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten met als doel de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoering van projecten.

Coffee with a friend is like capturing happiness in a cup.

 

<

© 2020 Copyright Bureau Rockers

Privacy & Cookie Policy